Gulv Lister

Med PRIMOs store og brede udvalg af lister finder du en elegant og praktisk løsning.

GULVLISTER I HØJ KVALITET

Uanset om du foretrækker trægulve, klinker, vinyl eller linoleum, så giver PRIMO dig det bredeste udvalg af gulvlister til en flot afslutning langs væggene eller som overgang mellem dørtrin og gulv.

I udvalget finder du alt fra classic gulvlister, selvklæbende fodlister til kvartstaf i forskellige størrelser og udformninger. Gulvlisterne er lette at montere, og kan tilpasses forskellige indretninger.

Gulvlister for enhver smag

PRIMO tilbyder dig et væld af valgmuligheder. Alle gulvlister er fremstillet i vedligeholdelsesfri plast, de er nemme at montere, har ingen knaster, de er fleksible og leveres i en flot hvid, der ikke gulner og som uden problemer kan overmales i en ønsket farve. Gulvlisterne fås i flere højder og tykkelser, lige fra de velkendte fodlister og til de helt diskrete og spinkle gulvlister, der næsten ikke gør opmærksom på sig selv.

Hvor synlig skal gulvlisten være, og hvad skal den dække?

Typisk kan valget falde på en sandliste, som skjuler mellemrummet mellem fodlisten og gulvbelægningen, og giver den sidste finish. Har du brug for at dække en lidt større afstand mellem gulvbelægning og væg, kan du kigge på skurelisten. Det er en all-round liste til boligen. Skurelisten kan også fungere som et godt alternativ til den almindelige fodliste i den minimalistiske boligindretning. Både sandlisten og skurelisten fås i en lang række farver og træstrukturer og i flere højder, så ethvert behov burde være dækket ind.

Også i husets vådrum er PRIMOs gulvlister et godt valg. De er fugtresistente, så der vil ikke opstå bakteriedannelse også rengøres listerne nemt med en våd klud.

Nem montering og mange anvendelsesmuligheder

Alle PRIMOs gulvlister er nemme at tilpasse. De kan sømmes, limes eller klikkes fast, og så er de tilmed meget fleksible. Tilpasninger og vinkler skæres nemt med en hobbykniv eller geringssav ved montering.