Primo Lister

Med PRIMOs brede udvalg af finishlister finder du en elegant og praktisk løsning.

Find nærmeste forhandler

Finishlister eller afslutningslister

Med PRIMOs brede udvalg af finishlister finder du en elegant og praktisk løsning til ethvert formål. Finishlister omfatter både sandlister, skurelister, hjørnelister, skyggelister, kvartstaf og hulkehllister.

Skal du lægge et nyt tæppe, vinyl- eller trægulv, hvor du mangler en flot afslutning, eller en vinkelliste til et hjørne eller måske en afslutning ved dørtrinet eller vinduet? Så kan du med PRIMO nemt sætte prikken over i‘et på det færdige arbejde.

Sandlister | Skurelister | Hjørnelister | Skyggelister | Kvartstaf | Hulkehllister

Nemme at holde pæne og rene

Vælg mellem et stort udvalg af farver og træstrukturer samt stenlook og alu, der passer ind i stilen. Finishlisterne er i flot designet plast og leveres færdigbehandlede. Du kan vælge, om dine lister skal klæbes, skrues eller sømmes fast.

Uanset hvad du foretrækker, skal listerne aldrig males eller efterbehandles, da de hverken falmer eller rådner – og så er de nemme at holde pæne og rene med en almindelig våd klud.

Praktisk info

Alle lister fra PRIMO er færdigbehandlede og helt uden knaster og skjulte fejl, som kan medføre misfarvninger eller brud.

Plastlisterne er lette at bøje, forme og arbejde med, og de tilpasses enkelt med almindeligt værktøj helt ned til 1 mm ad gangen – præcist og uden at flosse. Listerne kan let saves eller skæres til med en hobbykniv.
Alt dette minimerer spild og er i sidste ende med til at passe på vores miljø.

Det er let at sømme, skrue eller skyde listerne fast med en stiftepistol, da de ikke kan flække.
Vil du undgå huller fra søm og skruer, kan du klæbe listerne fast med en alkoholbaseret silicone eller en montageklæber.

Der findes forskellige former for montering afhængig af listen, underlag mv.
Download monteringsvejledninger direkte fra produktsiderne eller under fanen montering.