PRIMO
LISTER

Montering af lister til ledningsskjul

Montering af Classic lister til ledningsskjul

Her i videoen finder du en vejledning til montering af Classic lister til ledningsskjul, og du kan desuden downloade en monteringsanvisning herunder.

FAQ:

Alle dobbeltisolerede ledninger kan skjules. En dobbeltisoleret ledning har en indvendig og en udvendig isolering. Ved montering af stikkontakt eller lignende, skal du montere en låst boks som let kan åbnes med værktøj. Det er også en fordel hvis ledningerne ikke er bøjet for skarpt om hjørnerne. På denne måde sikrer du, at du ikke opnår unødig spænding overfor dine øvrige elektriske apparater. Du kan få den rette bøjning på ledninger ved at fræse et indvendigt hjørne eller ved at bore gennem et udvendigt hjørne. I øvrigt henviser vi til gældende love. Kontakt din el-installatør hvis du vil vide mere.

Ved en meget ujævn væg kan det være svært at få listen til at sidde ordentligt på det udvendige hjørne. Hvis begge sider limes og clipses, og samtidig monteres lidt tættere på hjørnet end der egentligt foreskrives i monteringsvejledningen, kan endda meget store ujævnheder skjules.

DOWNLOAD:

Montageanvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig
nyhedsbrevet fra PRIMO Lister

Find nærmeste forhandler

PRIMO lister kan fås i en lang række danske byggemarkeder.
Klik herunder og find en forhandler tæt på.

Find min nærmeste forhandler

CE mærkning af PRIMO lister

Jf. Energistyrelsen (byggevareinfo.dk) foreligger der ikke en CE-mærkning af
lister, da der endnu ikke er lavet en harmoniseret standard for disse produkter.

Som bl.a. ISO 9001 og 14001 certificeret i mere end 20 år vil PRIMO naturligvis sørge for en korrekt CE-mærkning i samme øjeblik, en harmoniseret standard foreligger.